Start teckningar malningar digitalt

Solrosor målerikurs

Bild på mina skitfula solrosor. Har nog aldrig sett fulare blommor. Lite omotiverad just nu? Ja!
 
 

Work in progress Zombie Sansa

Jag har varit väldigt sugen på att rita en zombie ett tag nu så det blev en digitalisering av min lilla skiss av Sansa. Hon är typ död på insidan så varför inte utsidan också ;) Älskar Game of Thrones!
 
 

Kenza Zouiten illustration

Blev äntligen klar med den här idag. Har varit sjuk i två dagar och knappt orkat göra något. Men efter att ha kollat på serier hela dagarna kände jag att det var dags att göra något produktivt. Gjord i Photoshop + wacom ritplatta. Sambon har tyckt att mina gamla illustrationer har sett lite "sims-aktiga" så försökte få mer textur i hyn men det va rsvårt att få det att se realistiskt ut.
 
 

Påskhelg

Hej! Snart är påsken över och jag ser faktiskt lite fram emot att gå tillbaka till jobbrutinen igen. Långhelger tar bara fram det lata hos mig istället för att få mig att ta vara på tiden. Jag har äntligen gjort klart en teckning på min lilla kusin Julia. Tyvärr har skannat framhävt ojämnheterna i bilden som pennstrecken har skapat men det syns inte i verkligheten. Ibland undrar jag om jag inte borde ha köpt en bra systemkamera istället...
 
 
 
 
Gjorde också en snabb skiss på Sansa Stark. Tredje säsongen har äntligen börjat och jag ser fram emot ikväll då det blir Walking dead + Game of Thrones. Bra kväll!
 
 
 
Och har arbetat lite mer på denna... Syns det nu vem det är?
 
En konstblogg av Mai Hoang. Studerar informationsdersign - informativ illustration på MDH. Här publicerar jag mina illustrationer, målningar och digitala verk.

Finns på Deviantart.bloglovin

Maiiih @ Instagram

RSS 2.0