Start teckningar malningar digitalt

Eye study

Idag har jag sysslat med att öva på realism. Jag har mycket att lära mig när det gäller ögonfransar/ögonbryn och själva hudens textur. Ska försöka ge mig på ett porträtt igen när min "Insect ruler" blir klar.
 
 
 
 
 

Today's progress

 

Bokillustration

I höstas gick jag en kurs som hette Grafisk form och en av uppgifterna var att göra ett bokomslag i InDesign. Boken hette Was it heaven or hell? av Mark Twain. Jag valde att göra egna illustrationer (de flesta använde foton) till omslaget och resultatet blev helt ok tycker jag. Jag hann inte göra klart kläderna på dem till slutredovisningen så det var lite synd. Sen dess har jag inte orkat ta tag i illustrationen och göra klart den så det får bli någon annan gång (kanske).
 
 
 
 

Insect ruler WIP

Den här veckan har Conceptart.org temat "Insect ruler" på Character of the week. Jag valde att inspiras av ekoxen eller stag beetle som det heter på engelska. Här är en första sketch på karaktären. Jag tror att jag har suttit ca 5 timmar hittills på den och då är bara sketchen klar.. Hmm detta kommer att ta lång tid.
 
 
 
 
En konstblogg av Mai Hoang. Studerar informationsdersign - informativ illustration på MDH. Här publicerar jag mina illustrationer, målningar och digitala verk.

Finns på Deviantart.bloglovin

Maiiih @ Instagram

RSS 2.0