Start teckningar malningar digitalt

Fangirl moment

Kul att Kenza gillade min bild! :D
 
 
 
 

Digital painting progress

Kvällens arbete. Snart ska jag kolla på de två sista avsnitten av The Following, spännande...
 
 
 

Några ofärdiga illustrationer

En uppdatering på Zombie-Sansa. Jag har tagit en paus från denna för tillfället. Höll på att bli galen på hudfärgen och proportionerna. Är någorlunda nöjd med grunden så det borde inte vara alltför svårt att göra klart den.
 
 
 
Igår började jag på en ny illustration. Det var först tänkt att bli en speed painting, max 2 timmar. Men jag och snabbhet går inte bra ihop. Efter 2 timmar hade jag bara grunden klar så jag kan lika gärna göra en riktig illustration av den. Plus jag gillar modellens ansikte som fan.
 
 
Började på denna ungefär när jag köpte min Wacom. Jag älskar illustrationer från spel som jag själv spelar, så jag började rita en blood elf hunter från WoW. Referensen för poseringen har jag fått från Deviantart. Märkte ganska snabbt att detta skulle ta väldigt lång tid att göra klart, har inte ens listat ut vad hon ska ha för gear och vapen ens.
 
 
 

Skissar lite på jobbet

Liten grej jag gjorde på jobbet, händer inte så mycket om dagarna där...
 
 
 
 
 

R.I.P. Cory Monteith

Finn: It's your own star.
 
Rachel: You named a star after me?
 
Finn: No, I thought about that, but then I named it Finn Hudson. Because there's already a star named Rachel Berry. And she's right here on earth, and she's brighter than any of those stars up there. So I just wanted to make sure that whenever she feels lonely she can look up in the sky, and no matter where I am, she can know that I'm looking down on her.

Nej fyfan vad ledsen jag blev när jag vaknade till detta. Jag älskar Glee och jag älskar Finchel! Det är så tragiskt att de två var ihop på riktigt också och förlovade. Blä Glee kommer inte vara samma sak nu...
 
 
 
En konstblogg av Mai Hoang. Studerar informationsdersign - informativ illustration på MDH. Här publicerar jag mina illustrationer, målningar och digitala verk.

Finns på Deviantart.bloglovin

Maiiih @ Instagram

RSS 2.0