Start teckningar malningar digitalt

Dagens skiss: torsdagstema "min kropp"

Deltar i min första torsdagstema som Smäm ordnar varje vecka, dock är det Stina som har temat den här gången. Jag tolkade nog ämnet lite fel, för jag trodde att det var våra egna kroppar endast som vi skulle rita men det verkade vara mer fritt kringa "kroppen". Hur som helst skissade jag ihop något på mig själv, nämligen mitt ansikte.
Lustigt att det inte blev så likt referensbilden men skissen är mer lik mig än vad referensbilden var. Tog inte alltför lång tid och gjort med vanlig stiftpenna och lite Derwent HB. Hår är förjävligt att rita tycker jag, det måste man lägga ner mycket tid på för att det ska bli bra, vilket jag inte orkade.



Kommentarer
Postat av: TC

jag tycker den blev jätte fin och man ser ju verkligen vilken bild du gått efter =)

2012-03-15 @ 10:47:16
URL: http://theresreiman.blogg.se/
Postat av: TC

Åå tack själv =) Dock har jag inte hittat min stil än, o innan jag började plugga i höstas så var det ett bra tag sen jag höll i pennan.. Så försöker testa på lite olika tekniker =)

2012-03-15 @ 10:57:25
URL: http://theresreiman.blogg.se/
Postat av: anna

jättefint! du verkar teckna riktigt bra! kikar in här igen... jag min stora hobby är ju fotograferingen, men jag tycker det är så avkopplande med teckning! kul grej det där med torsdagstema!

2012-03-15 @ 11:31:36
URL: http://annaunga.blogg.se/
Postat av: Smäm

Superfint. Ne, du tolkade helträtt. Man får tolka lite hur man vill, inte så noga :)

2012-03-15 @ 11:44:40
URL: http://smäm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



En konstblogg av Mai Hoang. Studerar informationsdersign - informativ illustration på MDH. Här publicerar jag mina illustrationer, målningar och digitala verk.

Finns på Deviantart.



bloglovin

Maiiih @ Instagram





RSS 2.0